Při objednávce nad 2 000 Kč doprava ZDARMA

Máte otázky? Volejte (+420) 605 196 199

Napište nám: info@lecbasvetlem.cz
Vana v místnosti - léčebné koupele

Vsaďte při léčbě lupénky na koupel se solí z Mrtvého moře

Regeneruje, uklidňuje a podporuje obnovu pokožky. To vše nabízí sůl z Mrtvého moře, která se v horké koupeli mění na všelék.   Rozmazlujte díky ní své tělo po náročném dni i během léčby kožních problémů. Jak přenést účinky moře i do Vaší vany? Stačí si vytvořit večerní koupací rituál.  

Zrelaxujte současně tělo i mysl

Pomocníka z přírody máte na dosah ruky. Voda Mrtvého moře totiž obsahuje velké množství potřebných minerálů a stopových prvků. Tyto látky dokážou lehce proniknout pokožkou, stimulovat látkovou výměnu organizmu a zrychlit krevní oběh. Mořská sůl tak urychluje hojení ran a kůži celkově regeneruje.

Péči o pokožku začněte už v koupelně. Horká vana nemusí nutně sloužit jen k relaxaci. Může být součástí ozdravné procedury při léčbě kožních nemocí, jakými jsou ekzémy nebo lupénka. Právě sůl z Mrtvého moře se používá jako jedna z přísad do koupele při léčbě psoriázy.

Přidejte blahodárné účinky moře do Vaší každodenní péče. Už jedna solná koupel tlumí svědění pokožky, hydratuje a zklidňuje podrážděná a suchá místa.

Žena ve vaně se solí z Mrtvého moře

Jak správně připravit koupel ze soli z Mrtvého moře

  • Koupel by měla trvat maximálně 20 minut.
  • Nezapomeňte relax doplnit o aromatické svíčky a příjemnou hudbu.
  • Jako prevence stačí jedna koupel týdně. Při kožních problémech doporučujeme dvakrát za týden.
  • Hned po koupeli se neutírejte ručníkem, abyste nesetřeli ochranný film.
  • Nenatírejte se žádnými oleji ani krémy. Sůl na pokožce vytváří vrstvu, která se vstřebává delší dobu.
  • Po proceduře je vhodné si dopřát pár minut relaxu v teple a užívat si domácí wellness tak dlouho, dokud z Vás nevyprchá teplo nasáté při koupeli.
  • Koupele se solí nejsou vhodné pro lidi s onemocněním srdce, s vysokým krevním tlakem a pro ty, kteří trpí zánětem žil, anebo mají sklon k embolii.

Náš TIP: Zvlhčenou sůl můžete využít i jako peeling. Takto připravená domácí masáž zjemní pokožku a odstraní její odumřelé buňky.

O špetku lepší péče pro Vaši pokožku

Hledáte kvalitní sůl do koupele vhodnou i při léčbě lupénky? Poznejte sílu přírody na vlastní kůži s výrobky značky Lumegro. Pro svoje čistící, zjemňující a regenerační vlastnosti jsou oblíbenými přípravky do koupele. Kterou kombinaci vyzkoušíte jako první? Romantickou Damašskou růži nebo uklidňující sílu Modré chrpy?

Napsat komentář
Doprava ZDARMA nad 2000 Kč

Zdarma i při vrácení objednávky

30 dní na vrácení lampy

30 dnů od doručení objednávky

Záruka vrácení peněz

Při vrácení lampy do 30 dní

100% Bezpečná platba

Fio banka / MasterCard / Visa